درباره ما
آشنایی با چرایی ایجاد لبنیات تندیس و تاریخچه شکل گیری آن

نخستین گام های شرکت لبنیات و بستنی تندیس در سال 1382 ،در شهرک صنعتی نصیرآباد نهاده شد و نهایت تلاش خود را به منظور بهبود پارامترهای کیفی سبد غذایی مردم به کار بست. سال 1398 ،سالی سرنوشت ساز برای شرکت لبنیاتی تندیس بود و تغییر مدیریت، شرکت را با تحولی عظیم مواجه نمود. جناب آقای اسحاق محمدی با سابقه ای درخشان در صنایع غذایی و صنعت گاو شیری، در راس مالکیت این مجموعه جهشی چشم گیر در چشم انداز تندیس به وجود آورد. دغدغه ی ایجاد زنجیره ی تولید سالم، مزرعه ی ارگانیک و دامداری های صنعتی و مکانیزه را به مجموعه صنایع تبدیلی با پیشرفته ترین و به روزترین تجهیزات و مجرب ترین کارشناسان پیوند زد تا محصولاتی طبیعی، سالم و با بهترین کیفیت برای سفره های پرمهر شما تامین نماید.
ما در لبنیات تندیس به کیفیت محصول اهمیت میدهیم از این رو محصولی با کیفیت را برای شما تولید میکنیم.

از دامداری تا سفره
با کیفیت ترین شیر خام را از مجموعه دامداری های تندیس تدارک دیده ایم تا با گذر از پل تجربه و علم، به کار گیری مجرب ترین کارشناسان صنعت لبنیات کشور و فرآیند مجهزترین و بروز ترین تجهیزات خط تولید در شرایطی کاملا بهداشتی تبدیل به چاشنی خوشمزه سر سفره های پرمهر شما گردد. لبنیات تندیس تولید کننده انواع محصولات لبنی پاستوریزه، در حال حاضر محصولات متنوعی را برای ذائقه مصرف کنندگان خود تولید می کند.
این تنوع در انواع محصولات، به گونه ای برنامه ریزی شده تا همه ی نیازهای شما را پاسخ گو باشد و سبد کاملی از لبنیات را به مشتریان خود ارائه دهد.
رعایت تمام پروتکل های بهداشتی
سلامتی افراد جامعه در گرو تغذیه سالم و با کیفیت است، ما نیز این مهم را به عنوان وظیفه در مجموعه تندیس پرورش داده ایم، که تمام فرایند تولید محصولات لبنی با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شود تا محصولی سالم و با کیفیت جهت عرضه به هموطنانمان ارائه دهیم.


سیستم پخش چابک
سیستم پخش و توزیع محصولات تندمصرف (FMCG) یکی از مهمترین دغدغههای اصلی رستورانها و هایپرمارکتها می باشد، ما برای پخش سراسری در استان تهران از سیستم پخش مویرگی استفاده می کنیم که همین امر موجب شده تا تمام رستورانهایی که از محصولات لبنیاتی تندیس استفاده می کنند در کمترین زمان دسترسی به محصولات ما داشته باشند.